عوارض عصب کشی نکردن دندان
امروز در این مقاله درباره موضوعی مهم با شما گفت و گو خواهیم این موضوع مهم عوارض های عصب کشی نکردن دندان ها می باشد در ادامه همراه ما باشید تا بیشتر با این موضوع آشنا شویم .
عصب کشی دندان یا ROOT CANAL یک درمانی می باشد که طی آن مواد عفونی و عصب های موجود در مغز دندان شما برداشته می شود تا دندان از آسیب میکروب ها در آینده در امان باشد .
عصب کشی دندان چیست ؟
عصب کشی دندان به صورت مختصر یک درمان دندانپزشکی می باشد و بهتر است بگوییم یک خدمات دندانپزشکی متداول است .
معادل انگلیسی این درمان ROOT CANAL نام دارد برخی از تکنیک های آن مربوط به جراحی دندان می باشد این جراحی دندان شامل برداشتن قسمت مرکزی و نرم دندان ( پالپ ) است .
پالپ دندان از عصب ها ، بافت همبند و رگ های خونی متشکل شده است که این بافت ها و رگ های خوبی و عصب های پالپ دندان باعث می شوند که به رشد دندان کمک کنند این فرآیند درمانی جهت ترمیم و نجات دادن دندانی که به شدت پوسیده یا عفونی شده است استفاده می شود در اکثر موارد این درمان توسط یک دندانپزشک عمومی یا دکتر متخصص عصب کشی دندان و زمانی که تحت بی حسی موضعی هستید انجام می شود .
عصب کشی دندان علاوه بر مزایایی که دارد نیز ممکن است عوارضی هم داشته باشد که در ادامه به این موضوع پرداختیم .
مزایا و عوارض عصب کشی دندان
به طور کلی در این بخش مزایا و معایب عصب کشی دندان را برای شما عزیزان بیان کرده ایم همراه ما باشید .
مزایا عصب کشی دندان
نجات دادن دندان از عفونت
کاهش درد
حفظ استخوان
پیشگیری از عفونت های جدی
قابلیت ترمیم
بهبود کیفیت زندگی
عوارض عصب کشی دندان
مطلب پیشنهادی : قیمت کشیدن دندان در سال 1403 در کرج
یکی از عوارض جدی و مهم در عصب کشی دندان می تواند از دست دادن حس دندان باشد که بعد از عصب کشی دندان حساسیت به گرما و سرما را از دست می دهد .
نیاز به ترمیم بعد از عصب کشی دندان نسبت به شکستگی و خرابی حساسیت های زیادی را نشان می دهد که نیازمند ترمیم هستند
هزینه یکی دیگر از معایب عصب کشی دندان می باشد و به دلیل اینکه بعد از عصب کشی دندان نیازمند به ترمیم می باشد این موضوع می تواند هزینه بر باشد .
نیاز به مراقبت های مداوم یکی دیگر از معایب این درمان می باشد
ممکن است عوارض دیگری بعد از عصب کشی دندان نیز رخ بدهند مانند عفونت های بعد از عصب کشی که معمولا این امر خیلی نادر می باشد .
علائمی که نشان دهنده عصب کشی دندان هستند چه علائمی هستند ؟
این علائم به شرح زیر هستند :
اولین علائم عصب کشی دندان را می توان درد شدید دندان دانست این درد ممکن استحساسیت به مواد گرم یا سرد باشد این به معنای احساس درد یا تورم موقتی پس از مواجه با مواد گرم و سرد باشد .
تغییر در رنگ دندان
تورم و عفونت لثه
بوی نامطبوع در دهان
تورم دائمی لثه و پایدار
علائمی که در بالا ذکر شده اند علائمی هستند که ممکن است هر فردی آن را داشته باشد پس بهتر است قبل از بد تر شدن وضعیت دهان و دندان خود به فکر دندان های خود باشید .
معمولا بهترین کلینیک های دندانپزشکی که به صورت شبانه روزی خدمات دندانپزشکی ارائه می دهند درمان های عصب کشی دندان را انجام می دهند البته بقیه کلینیک های دندانپزشکی هم این کار را انجام می دهد و بستگی به محل زندگی شما می توانند این کلینیک های دندانپزشکی خوب و بد باشند که انتخاب با خود شماست .
چگونه می توان از نیاز به عصب کشی دندان جلوگیری کرد ؟
برای جلوگیری از عصب کشی دندان شما باید چند نکته را رعایت کنید یکی از این نکات بسیار مهم می باشد این است که افراد باید به صورت منظم بهداشت دهان و دندان را رعایت کنند و مراقبت های لازم را برای دندان ها و لثه ها داشته باشند و از خمیر دندانهای حاوی فلوراید استفاده کنند و مراجعات منظم به کلینیک های دندانپزشکی را جهت بررسی وضعیت دهان و دندان های خود داشته باشند .
آیا دندان عصب کشی شده را می توان کامپوزیت کرد ؟
این سوال ، سوال بسیاری از افراد می باشد که آیا می توان دندان عصب کشی شده را کامپوزیت کرد ؟ در جواب به این سوال باید بگوییم که بله می شود این کار را انجام داد ترمیم دندان شما با کامپوزیت زیبایی و قدرت اولیه دندان شما را به صورت مجدد احیا می کند و دندان شما به حالت اولیه خودش در میاید .
نکات مراقبتی بعد از کامپوزیت دندان عصب کشی شده
استفاده از کامپوزیت دندان یک روش متداول در زمینه انجام ترمیمات دندان می باشد حال که به جواب سوال آیا دندان عصب کشی شده را می توان کامپوزیت کرد را رسیدیم بهتر است که نکات مهم و مراقبتی را هم ذکر کنیم این نکات به حفظ کامپوزیت کمک می کند :
بهداشت دهان : پس از انجام کامپوزیت دندان باید نکات مراقبتی را جدی تر از قبل دنبال کنید و توصیه می شود که در روز 2 الی 3 بار مسواک بزنید همچنین می توانید از دهانشویه برای راحتی کار استفاده کنید
عدم استفاده از مواد غذایی رنگی که حاوی رنگدانه هستند .
عدم استفاده از مواد غذایی سفت و سخت
عدم استفاده از دخانیات و مشروبات الکلی
مراجعه به دندانپزشکی برای بررسی وضعیت دهان و دندان
کامپوزیت مناسب چه کسانی می باشد ؟
کامپوزیت دندان مناسب افرادی می باشد که دندان های آن فرسوده ، کدر ، ترک خورده یا ناهموار هستند و به سادگی با هیچ روش دیگری نمی توان آن ها را به طور رضایت بخشی ترمیم کرد با این حال ، روش های کامپوزیتی برای هر موقعیتی مناسب نیستند اگر دندان های شما با استفاده از خدمات جرم گیری یا بلیچینگ قابلیت سفید شدن را داشته باشد استفاده از کامپوزیت معنایی ندارد .
کامپوزیت ها در مواردی کاربرد دارند که در زیر بیان شده اند :
مینای دندان آسیب دیده باشد
دندان های ناهموار داشته باشید که نقش مهمی در اعتماد به نفس شما دارد
دندان های شکسته یا ترک خورده داشته باشید
فاصله بین دندان های شما زیاد باشد
از کامپوزیت دندان هم می توان به عنوان ماده پر کننده برای دندان های عصب کشی شده استفاده کرد .
سخن پایانی
در این مقاله به موضوع عوارض های عصب کشی دندان پرداختیم که یکی از موضوعات بسیار مهم افراد می باشد .
کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی آرتین به صورت 24 ساعته وشبانه روزی خدمات بی نقص را در اختیار مردم قرار داده است این خدمات شامل : عصب کشی دندان در کرج ، کامپوزیت دندان در کرج ، ایمپلنت دندان ، ارتودنسی دندان و ... می باشد تمامی این خدمات با بهره گیری از بهترین جراحان و دندانپزشکان حال حاضر در کرج ارائه می شود .
جهت دریافت نوبت می توانید از طریق شماره تلفن های نوبت دهی زیر نوبت خود را ثبت کنید .
02632211497
02632211496
مقاله های بیشتر
آیا برای ارتودنسی باید دندان عقل را کشید ؟
تاریخچه دندانپزشکی در ایران و دندانپزشکی مدرن
دندانپزشکی شبانه روزی در کرج با بیمه تامین اجتماعی
0 نظر