ایمپلنت دیجیتال بهتره یا معمولی ؟ مزایا و معایب آن ها
امروزه افرادی که دندان های خود را از دست می دهند چندیت روش درمانی برای آن ها وجود دارد که بهترین و منطقی ترین این روش ها گذاشتن ایمپلنت دندان در فک می باشد .
توجه داشته باشید که ایمپلنت دندان ممکن است برای همه مناسب نباشد و به اصطلاح ایمپلنت پس بزند برای تشخیص اینکه آیا ایمپلنت دندان بگذاریم خوبه است یا خیر باید به کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی آرتین در کرج مراجعه کنید تا وضعیت دهان و دندان شما توسط متخصص های ما مورد بررسی قرار گیرد .
اما موضوعی که امروزه توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده موضوع این است که چه ایمپلنتی بگذارم ؟ ایمپلنت دیجیتال یا معمولی در ادامه در این بخش درباره مزایا و معایب این دو ایمپلنت و تفاوت هاشون با هم صحبت می کنیم .
ایمپلنت دیجیتال چیست ؟
همانطور که می دانید در گذشته نام ایمپلنت دندان معمولی بر سر زبان ها افتاده بود اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی در دندانپزشکی شیوه جدیدی از ایمپلنت دندان را مشاهده می کنیم به این شیوه جدید از ایمپلنت دندان ( ایمپلنت دیجیتالی ) گفته می شود که با کمک فناوری های علم دندانپزشکی انجام می شود .
مزایا و معایب ایمپلنت دیجیتال
در بخش اول به شما عزیزان مزایا ایمپلنت دیجیتالی را می گوییم که عبارتند از :
کاشت ایمپلنت دندان با دقتی بسیار بالا
برش کم و خونریزی و درد بسیار کم
کوتاه شذن دوره نقاهت
سریع تر شدن انجام مراحل ایمپلنت گذاری
کاشت چندین پایه فقط در 1 جلسه
عدم نیاز به بخیه و برش های عمیق در لثه و فک
جلوگیری از تحلیل رفتن استخوان فک
فعالیت های روزانه عادی بلافاصله بعد از کاشت ایمپلنت دندان
معایب ایمپلنت دیجیتالی چیست ؟
در ادامه برخی از این معایب ایمپلنت دیجیتالی را برای شما نام برده ایم :
عفونت در محل کاشت دندان
عقب نشینی بافت لثه
ملتهب شدن سینوس ها
ترکیب نشدن ایمپلنت با استخوان فک و شل شدن آن
یکی از معایب این ایمپلنت هزینه های بالای آن نسبت به ایمپلنت معمولی می باشد .
به طور کلی می توان گفت معایب ایمپلنت دیجیتالی بسیار کمتر از ایمپلنت معمولی می باشد و یکی از دلایل محبوبیت آن در این سال ها هم همین موضوع می باشد .
ایمپلنت معمولی چگونه است ؟
همانطور که ممکن است بدانید ایمپلنت معمولی یک روش عادی و معمولی ایمپلنت می باشد که بعد از کشیدن دندان توسط متخصص ایمپلنت باید دهان شما مورد بررسی قرار بگیرد و مراحل ایمپلنت گذاری بر روی دندان شما انجام شود .
مزایای ایمپلنت معمولی چیست ؟
یکی از مزایای مهم آن عملکرد شبیه به دندان طبیعی شما می باشد .
دوام بالایی دارد
مزاقبت های آسان تری نیاز دارد
کم تهاجمی بودن آن
و نتیجه آن بستگی به مهارت متخصص ایمپلنت یا دندانپزشک شما دارد .
از معایب ایمپلنت معمولی می توان موارد زیر را نام برد :
ممکن است گران باشد
پروسه درمان طولانی مدت
نیاز به تراکم استخوان کافی
عدم تناسب با برخی از بیماران
احتمال بروز عوارض و استفاده از عمل های جراحی
ایمپلنت دیجیتالی بهتره یا معمولی ؟
برای پاسخ به این سوال بهتر است که با هم نگاهی به تفاوت های این دو ایمپلنت دندان یعنی ایمپلنت دیجیتال و معمولی بیاندازیم که در زیر برای شما توضیحاتی را درباره تفاوت های اصلی آن ها داده ایم تا تصمیم اصلی را اینکه ایمپلنت دیجیتال بهتر است یا معمولی را خودتان بگیرید .
تفاوت های ایمپلنت دیجیتال با معمولی در چیست ؟
تفاوت های این دو ایمپلنت می توانند خیلی مهم و تاثیر گذار در تصمیم گیری شما داشته باشند با هم این تفاوت ها را می خوانیم :
در ایمپلنت معمولی لثه به صورت عمقی و زیادی برش داده می شود تا پایه ایمپلنت داخل استخوان فک قرار بگیرد اما در ایمپلنت دیجیتال اینگونه نیست و نیازی به برش زدن و بخیه زدن نیست .
در ایمپلنت معمولی نیاز به عکس های او پی جی دارید که می تواند زمان بر باشد اما در ایمپلنت دیجیتالی در کسری از ثانیه به صورت کامل از دور تا دور فک شما عکس های سه بعدی با کیفیتی تهیه می شود .
یکی از تفاوت های مهم در ایمپلنت دیجیتال و معمولی این است که زمان درمان ایمپلنت دیجیتال بسیار کمتر از ایمپلنت معمولی می باشد و دوره نقاهت آن هم کمتر از ایمپلنت معمولی هست .
یکی دیگر از تفاوت های ایمپلنت دیجیتال از معمولی را می توان میزان خطای انسانی در مراحل انجام ایمپلنت دانست که این کار باعث شده است تا از فناوری های نوینی برای کمتر شدن خطای انسانی استفاده شود و این موضوع بسیار حائز اهمیت می باشد .
درباره هزینه های ایمپلنت دیجیتال نسبت به معمولی باید گفت که ایمپلنت معمولی هزینه کمتری را نسبت به ایمپلنت دیجیتال دارد .
در بالا برخی از تفاوت های ایمپلنت دیجیتال با معمولی را با هم مورد بررسی قرار دادیم حالا می توانید برای انجام ایمپلنت دندان خود تصمیم نهایی را بگیرید که بهترین نتیجه را حاصل کنید .
مراحل انجام ایمپلنت دیجیتال چیست ؟
برای انجام ایمپلنت دندان دیجیتال مراحل زیر باید توسط متخصص ایمپلنت دندان پشت سر گذاشته شود تا نتیجه بهتری نصیب شما شود این مراحل عبارتند از :
1 اسکن فک سه بعدی
2 اسکن یا قالب گیری از فک بیمار
3 کاشت فیکسچر ایمپلنت دیجیتال
4 اتصال اباتمنت با ایمپلنت دیجیتال
در ادامه هر یک از این مراحل را در زیر برای شما به اختصار توضیح داده ایم :
1 اسکن فک سه یعدی
در این مرحله قبل از اقدام هر دندانپزشکی ، دندانپزشک از شما درخواست عکس او پی جی می کند و این کار برای مشخص شدن دقیق وضعیت دهان و دندان و فک شما می باشد در این روش به روش دیجیتال دندانپزشک نیاز به اطلاعات جزئی و دقیق تری از عکس او پی جی دارد . که بیمار باید قبل از هر اقدامی اول سی تی اسکن فک یا سی بی سی تی انجام بدهد .
این دستگاه به صورت کامل دور فک بیمار می چرخد و از تمامی نواحی دهان و دندان ها و فک عکس های سه بعدی می گیرد.
2 اسکن یا قالب گیری ایمپلنت دیجیتال
در این مرجله دندانپزشک شما یک راهنمای جراحی بر اساس قرار گیری دقیق دندان های کناری و باقت لثه شما طراحی می کند این راهنما مانند یک شابلون عمل می کند که متخصص شما توسط آن می تواند نواحی که باید استخوان فک تراشیده شود و قالب گیری شود را به درستی و دقیق تر تشخیص دهد و اگر در کلینیک دندانپزشکی دستگاه چاپگر سه یعدی وجود داشته باشد اسکن بافت نرم و دندان ها انجام می شود در غیر اسن صورت دندانپزشک شما از فک بیمار قالب تهیه می کند .
3 کاشت فیکسچر ایمپلنت دیجیتال
در این بخش که اصلی ترین بخش مراحل ایمپلنت دیجیتال می باشد متخصص دندانپزشکی در این مرحله با گذاشتن گاید جراحی بر روی فک بیمار بدون نیاز به جراحی با پانچ کردن استخوان فک شما کاشت ایمپلنت دندان را انجام می دهد .
در این مرحله متخصص ایمپلنت شما با بررسی دقیق عکس ها و اسکن ها بی حسی محل کاشت پایه ایمپلنت را انجام می دهد بعد از انجام بی حسی ، شکاف بسیار کوچکی در لثه ایجاد می کند و با ابزاری مخصوص استخوان فک را می تراشد و پایه ایمپلنت دیجیتال در آن قرار می گیرد .
برش و شکاف ایجاد شده برای قرار دادن فیکسچر ایمپلنت دندان به صورت کاملا دقیق و بسیار کوچک هست که دیگر نیازی به بخیه زدن نیست . بعد از گذاشتن فیکسچز چیزی حدود 7 الی 13 هفته باید به آن زمان بدهیم تا پایه ایمپلنت دیجیتال به خوبی با استخوان فک جوش بخورد
4 اتصال اباتمنت و روکش ایمپلنت دیجیتال
بعد از گذشت 13 هفته و مدت زمانی که توسط متخصص ایمپلنت دندان مشخص شده است و بررسی وضعیت پایه ایمپلنت دندان نوبت به روکش ایمپلنت دیجیتال و اباتمنت می رسد در این مرحله روکش و اباتمنت بر روی پایه ایمپلنت قرار می گیرد تا لبخندی طبیعی را داشته باشید و می توان گفت که درمان ایمپلنت دیجیتال شما به پایان رسیده است .
توجه داشته باشید که برای ساخت روگش ایمپلنت دندان نیز باید قالب گیری از دهان شما انجام شود تا روکش دندان مصنوعی توسط لابراتور به صورت دیجیتال ساخته شود .
به طور کلی مراحل اصلی ایمپلنت دیجیتال را برای شما در بالا توضیح داده ایم که با خواندن آن با مراحل انجام ایمپلنت دیجیتال آشنا خواهید شد .
با توجه به تفاوت های این دو ایمپلنت دندان یعنی دیجیتال و معمولی می توانید کاملا متوجه این شوید که کدام یک بهتر است از نظر هزینه ایمپلنت معمولی بهتر از دیجیتال می باشد از نظر عوارض کمتر و برش لثه و زمان درمان روند کلی درمان ایمپلنت دیجیتال بهتر از ایمپلنت معمولی می باشد .
اما تصمیم گیرنده آخر برای این درمان خود شما هستید .
سخن پایانی
کلینیک دندانپزشکی آرتین به صورت 24 ساعته و شبانه روزی در کرج خدماتی بی نظیر شامل ایمپلنت دندان ، ارتودنسی دندان در کرج ، کامپوزیت دندان در کرج ، لمینت دندان ، درمان ریشه دندان ، پر کردن دندان و .. را به مراجعه کنندگان عزیز و بیماران ارائه می دهد .
دندانپزشکی شبانه روزی آرتین واقع شده در هفت تیر کرج می باشد که بابهره گیری از بهترین جراحان و دندانپزشکان فعالیت خود را به صورت کاملا حرفه ای در حوزه دندانپزشکی ( درمانی ، زیبایی ، جراحی ) انجام می دهد .
مقالات بیشتر
بهترین دندانپزشکی اقساطی در کرج + شماره تلفن و آدرس
10 داروی طبیعی برای درمان دندان درد در خانه
قیمت ایمپلنت دندان در کرج سال 1403 کم ترین قیمت
8 نکته طلایی برای داشتن دندان های سالم تر
0 نظر